Partners van BOB

Het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) en de Belgische Brouwers zijn al meer dan twintig jaar de ‘founding fathers’ van het concept BOB. De Belgische Brouwers en Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen, werden al snel de hoofdpartners van het BIVV bij de sensibilisatiecampagnes voor alcoholpreventie in het verkeer. Vandaag hebben het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Vlaams Gewest en het Waals Gewest zich aan hen vervoegd voor de verspreiding van het concept BOB.

Belgische Brouwers

De Belgische bieren zijn er om van te genieten. Maar omdat alcohol en verkeer niet samen gaan, nodigen de Belgische Brouwers iedereen uit om mee te BOBben.

 

Assuralia

Verzekeraars verkiezen veilig verkeer, daarom hebben zij een boontje voor al wie meeBOBt.

 

Brussel Mobiliteit

Verplaatsingen in en rond het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, daar ligt deze organisatie wakker van. Ook BOB past perfect in dit plaatje… 

 

 Vlaamse Overheid

Als overheidsinstantie is de bekommernis om het welzijn en de veiligheid van alle burgers groot, zeker ook als ze de weg op gaan. 

 

BIVV

Het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) draagt actief bij tot de duurzame vermindering van het aantal verkeersslachtoffers in België, en tot de verbetering van de verkeersleefbaarheid.

 

BEDANKT OM MEE TE BOBben!

Bedankt aan de volgende organisaties die samen met ons BOBben (in willekeurige volgorde):