BOB Bende luistert naar je BOB-verhaal

Zijn veldritwedstrijden BOB-proof? De BOB Bende zoekt het uit

Na het succes van vorige zomer is de BOB Bende ook deze winter van de partij. Deze keer kun je ze ontmoeten op de veldritwedstrijden in Zonhoven (16/12/2018), Namen (23/12/2018) en Brussel (6/1/2019). Uit een enquête blijkt immers dat 11% van de supporters er alcohol drinkt om daarna weer achter het stuurt te kruipen. Wat vinden de veldritfans daar zelf van? Wat zijn hun BOB-verhalen? En zijn de veldritwedstrijden BOB-proof? De BOB Bende zoekt het uit. Benieuwd naar hun bevindingen? Neem dan zeker een kijkje op onze sociale media.

Hoe BOB-proof is jouw zaak, event of kerstmarkt?

Wat doe jij om de BOB-attitude uit te dragen? Staan er BOBtails op de drankenkaart? Speel je info door over het openbaar vervoer in de nabijheid? Bied jij een taxidienst aan? Of communiceer je over de overnachtingsmogelijkheden in de buurt? Ja? Dan is jouw zaak, event of kerstmarkt BOB-proof. Iets om mee uit te pakken én trots op te zijn, toch?

Van Festival da Coppa in Hasselt, tot de Lokerse feesten en zelfs het racecircuit van Zolder, de BOB Bende schuimde deze zomer het hele land af om te testen hoe BOB-proof jouw favoriete evenement was. Benieuwd naar hun bevindingen? Kijk dan zeker naar de onderstaande filmpjes.