BOB Bende luistert naar je BOB-verhaal

Heb jij je deze zomer laten verrassen door de BOB Bende?

Deze zomer trok de BOB Bende eropuit met één doel voor ogen: testen hoe BOB-proof jouw favoriete evenement was. Het resultaat? Onze BOB Bende verklaarde 8 festivals, 3 WK-events en 2 races BOB-proof. Tal van mensen deden de blaastest, bleven op de camping slapen, gingen met de taxi of het openbaar vervoer naar huis en verdienden daarom een BOB-zonnebril.


Wil jij ook verrast worden door de BOB Bende? Dat kan! Ook deze winter is de BOB Bende van de partij. Hou alvast de volgende data in je agenda vrij en wie weet kom je hen wel tegen.
   • Telenet Superprestige Zonhoven (16/12/2018)
   • UCI CX World Cup Namur (23/12/2018)
   • Brussels University Cyclo-cross (6/1/2019)

Hoe BOB-proof was jouw zaak, event of festival?

Om dat te ontdekken, toerde onze BOB Bende deze zomer rond met een heuse checklist. Wat heb jij precies gedaan om de BOB-attitude uit te dragen? Stonden er BOBtails op de drankenkaart? Speelde jij info door over het openbaar vervoer in de nabijheid? Bood jij een taxidienst aan? Of communiceerde je over de overnachtingsmogelijkheden in de buurt? Ja? Dan heb jij misschien wel een BOB Onderscheiding ontvangen. Iets om mee uit te pakken én ook trots op te zijn, toch?

Van Festival da Coppa in Hasselt, tot de Lokerse feesten en zelfs het racecircuit van Zolder, de BOB Bende schuimde deze zomer het hele land af om te testen hoe BOB-proof jouw favoriete evenement was. Benieuwd naar hun bevindingen? Kijk dan zeker naar de onderstaande filmpjes.