BOB Bende luistert naar je BOB-verhaal

Laat je verrassen door onze BOB Bende

Ook goesting om deze zomer ten volle te genieten? Dan kom je onze BOB Bende zeker tegen op grote en kleine evenementen, in cafés en op festivals. Ze gaan actief op pad met één doel voor ogen: positieve verhalen verzamelen van mensen die zoals jij de BOB-attitude letterlijk en figuurlijk onderschrijven. We laten hen graag aan het woord en geven hen een forum op onze sociale media.

Is jouw zaak, event of festival BOB-proof?

Om dat te ontdekken, toert onze BOB Bende deze zomer rond met een heuse checklist. Wat doe jij precies om de BOB-attitude uit te dragen? Staan er BOBtails op de drankenkaart? Speel jij info door over het openbaar vervoer in de nabijheid? Bied jij een taxidienst aan? Of communiceer je over de overnachtingsmogelijkheden in de buurt? Ja? Dan ontvang jij misschien wel een BOB Onderscheiding. Iets om mee uit te pakken én ook trots op te zijn, toch?

Van Festival da Coppa in Hasselt, tot de Lokerse feesten en zelfs het racecircuit van Zolder, de BOB Bende schuimt deze zomer het hele land af om te testen hoe BOB-proof jouw favoriete evenement is. Benieuwd naar hun bevindingen? Kijk dan zeker naar de onderstaande filmpjes.