Ontdek de 5 leukste BOBbelbox-filmpjes

Van 21 tot en met 29 december schuimde de BOBbelbox de Belgische kerstmarkten af. Meer dan 120 BOB-liefhebbers spraken er een videoboodschap in om hun favoriete BOB te bedanken voor alle veilige ritten. De vijf leukste BOBbelbox-filmpjes kan je nu bekijken.

Lees meer

Nul op! Bedankt BOB

Kijk jij ook vol verlangen uit naar de eindejaarsfeesten? Naar de rijkelijk gevulde feesttafels bij je vrienden en familie, de gezellige sfeer op de kerstmarkten in je buurt, de hartelijke gelukwensen van je burgemeester voor 2017 en de onvergetelijke oudejaarsnacht met spetterend vuurwerk op je gemeenteplein? BOB wel!

Lees meer

Engageer je!

Elke échte BOB mag zich tijdens de eindejaarsfeesten aan heel wat leuks verwachten. Wat moet je hiervoor doen? Registreer je en deel je engagement met de hele wereld! Wil je zelf ook actief mee promotie voeren voor BOB? Super. Wij hebben heel wat campagnemateriaal ter beschikking, vraag ernaar bij je stad of gemeentedienst!

Lees meer

't Is feest als BOB kookt

Op zoek naar inspiratie voor een feestelijk menu tijdens de eindejaarsfeesten? Vind in de folder ''t Is feest als BOB kookt' vier recepten om te combineren met een glaasje alcoholvrij bier van hier. Ga meteen aan de slag: ontdek het bijzondere feestmenu van BOB-biergastronoom Hilaire Spreuwers. 

Lees meer

Founding Fathers BOB

Het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) en de Belgische Brouwers zijn al meer dan twintig jaar de ‘founding fathers’ van het concept BOB. De Belgische Brouwers en Assuralia, de Beroepsvereniging van Verzekeringsondernemingen, werden al snel de hoofdpartners van het BIVV bij de sensibilisatiecampagnes voor alcoholpreventie in het verkeer. Vandaag hebben het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, het Vlaams Gewest en het Waals Gewest zich aan hen vervoegd voor de verspreiding van het concept BOB.

Lees meer

Taxi bij de hand

Met het handige online platform taxi.ikbob.be vind je een taxi in een handomdraai.

Lees meer

Openbaar vervoer: plan je route

Een échte BOB plant zijn route op voorhand!

Lees meer