Palm Sunset Dream (≤ 0,25% vol. alc.)

Ingrediënten

  • 2 cl grenadinesiroop
  • 15 cl Palm NA (≤ 0,25% vol. alc.)
  • 5 cl ananassap
  • 2 cl citroensap
  • crushed ice (om het glas te koelen)

Bereiding

  1. Schep een martiniglas vol met crushed ice om het glas te koelen.
  2. Doe het ijs uit het glas na 5 minuutjes.
  3. Schenk het ananassap en citroensap in het glas.
  4. Vul het glas aan met de Palm NA tot 1 cm onder de rand.
  5. Schenk als laatste de grenadinesiroop in het glas.
Close
      Bob logo

      Vias institute cvba-so, Haachtsesteenweg 1405, 1130 Brussel gebruikt cookies op de BOB-website om uw surfervaring op deze website te analyseren en te verbeteren. Door op 'Verdergaan' te klikken of verder te surfen op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies door Vias institute voor deze doeleinden. Als u meer informatie wenst, kan u ons cookiebeleid lezen.

          U kan meer informatie terugvinden over onze cookies in ons privacybeleid.

          Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te doen werken en kunnen niet worden uitgeschakeld.
          Deze cookies verhogen de gebruiksvriendelijkheid van een website door uw keuzes te herinneren (bv. taalvoorkeuren, regio, login).
          Deze cookies verzamelen gegevens over de performantie van een website zoals het aantal bezoekers of de tijd die bezoekers doorbrengen op een webpagina.
          Deze cookies kunnen door adverteerders op onze website worden ingesteld. Ze worden wellicht door die bedrijven gebruikt om een profiel van uw interesses samen te stellen en u relevante advertenties op deze website of op andere websites te tonen. Ze slaan geen directe persoonlijke informatie op, maar ze zijn gebaseerd op unieke identificatoren van uw browser en internetapparaat. Als u deze cookies niet toestaat, zult u minder op u gerichte advertenties zien.